VERHAAL VAN EEN KLANT

Debora Boomsma

"‘Traplopen, fietsen, wandelen; alles werd al snel gemakkelijker’"

Debora Boomsma (41), journalist/tekstschrijver, moeder van drie, Emmeloord Veertig jaar, flink wat overgewicht en af en toe last van mijn rug. De laatste keer kreeg ik daar ook nog eens uitvalsverschijnselen bij in mijn been en vond ik het tijd vo...

Lees meer »

Cora Bossers

"‘Door het korte tijdsbestek is het goed in te passen in mijn agenda’"

Voor mij is trainen via de methode van Optimaal 5 perfect. Ik heb een druk leven en merk dat ik daardoor weinig tijd heb en maak om te sporten (het is ook niet mijn grootste hobby). Door het korte tijdsbestek van de training is het goed in te pas...

Lees meer »

Jordy Schouten

"‘Ik werd geen zichtbare spierbonk, maar mensen zeiden: wat zie je er fit uit’"

Als voetballer nooit gedacht om een stap te maken met het individu sporten in de 'sportschool'. De gedachte te moeten uitzoeken welke oefeningen nu goed zijn voor welke spieren en het idee dat iedereen weet wat die doet of moet doen weerhield mij...

Lees meer »